maanantai 17. helmikuuta 2014

Haastava Kahvihetki


Ideal Irony kutsui minut kahvittelemaan. En tosin juo enää kahvia, mutta olkoon sitten teetettelemään.

Kahvikutsujen idea; 

 "Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). (Ei ole pakko jakaa:) Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä, ystävän kanssa keskustellessa. Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin? Voit vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin"1. Mikä on sisustustyylisi?
Kirsikkapuu ja valkoinen, hyvin kissa-aiheinen. Meillä kaikesta näkee, että täällä on kissoja, chillaa unohtamatta. Kodikas ja mukava. Jos näen jotain mistä pidän, ostan sen ja esim. Verhoja en vaihda koskaan. Sisustan pikkuhiljaa ja pidän monta vuotta samat jutut. Tää alkaa pikkuhiljaa olla mun näköiseni.
Kuvat: Meidän olkkarista ja Keittiö/ruokatilasta. Saanen huomauttaa ettei meillä yleensä kissat saa hyppiä pöydällä, mutta tuli niin kuvauksellisesti siihen juuri kun otin kuvaa.2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten?
Luultavasti olohuoneeseen, mutta viimeaikoina olen sisustanut ruokahuonetta/keittiöä ja olohuone on ollut verhoja lukuunottamatta pitkään jo samanlailla. Haluaisin uuden ruokapöydän. Myös Ipanan huoneeseen olen panostanut, koska sinne ei kertakaikkiaan mahdu mitään, niin sitä pitää aina välillä fixailla. Mutta niinkun sanottu, kun näen jotain mikä on mun näköiseni niin ostan sen. Niin ja eteisen iso koriarkku ja korkkimatto taitaa olla ihan viimeisimpiä hankintojani. Ne oli kyllä hyvä ostos. Ei kaduta yhtään :) Jos Chinchillan häkki lasketaan, (Onhan noi tasot ikään kuin sen huoneita) niin sen olen kokonaan tehnyt omin pikku kätösin.3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Ipanan vaatteisiin, uuteen ruokapöytään, eläinkauppaan/zooplussalle... Mä jään koukkuun alennuksiin. Jos joku maksaa vähän, se on pakko ostaa, eli varmaan jonnekkin missä olis tosi hyvät alet :)4. Mihin käytät paljon rahaa?
Ruokaan, ja niihin alejuttuihin.... ja aina sillon tällöin verkkokauppoihin. Sillon ko tilaan, niin tilaan sit kerralla aikas paljon. Joskus meni huuto.nettiinki, mut en mä enää oo siellä sillee shopannu. Chinchillan ruoka on aika kallista, eli eläinkauppaan menee sit kerralla, mutta sitä tarttee niin harvoin ostaa et ei voi sanoa, et olis kallis elukka ylläpitää. Eläinlääkärillä jos tarttee käydä, niin se on aina kallista. Noi nyt on ollut koko elämänsä aika terveitä. Ipanan lääkkeet on aika kalliita, eli apteekkiin menee, mutta kun lääkekatto tulee yleensä täytee, niin loppuvuoden lääkket on puolitoista euroa. Ipanan harrastuksiin menee jonku verran.


Kuvat: Ipanan  joulukonsertti 2013 5. Mistä onnesta unelmoit?
Siitä, että olis ihana mies, jonka kanssa jakaa kaikki ja jonka kainoloon käpertyä iltaisin ja tottakai, että Ipana olis terve ja että olis oma ihana koti kaukana grillipoliisista ja että saisin töitä tai pääsisin kouluun eläinalalle.
Kuva: Googlen kuvahaku6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Kuva: Googlen kuvahaku
vähän muokattuna
En halua maalata piruja seinälle, koska uskon, että teemme itse oman onnemme. Mutta jos taivas putois niskaan, niin olis se aika paska juttu...


7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Ipanan menoissa ja lääkkeissä, vaikka olen sekoillut pari kertaa niissäkin. Lahopää mikä lahopää. Pysyn myös tai ainakin pyrin pysymään aina sanojeni takana.


8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Antakaa anteeksi, niin teillekin anteeksi annetaan. Luuk 6:37
Eli kaikki, mutta helpoimmin ehkä sellaiset, jotka eivät varsinaisesti satuta tai aiheuta pahaa tai kärsimystä kellekkään. Eli jos joku vahingossa kaataa juoman syliin tai astuu varpaille yms. Vahingossa tehdyt tai jos ihminen katuu tekemmisiään, on helpompi antaa anteeksi, kun jos ei, niin se vaatii enemmän työtä ja pidemmän aikaa.


9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?
Äidin vaistot ja monimutkainen ajattelutapa (=Lue tippaleipäaivot!). Ikinä ei ole sen suhteen tylsää.

Kuvat: Minä ja Ipana ja Googlen kuvahaku
vähän muokattuna
 

10. Mikä on miehen parhain ominaisuus?
Mahakarvat!! Ja se kun ei tartte ite avata kurkkupurkkia. Ja tuoksu. Ja se kun niiden kainalossa uskaltaa kattoo kauhuleffaa (Must on tullu yksinasuvana kauhee pelkuri). Niin ja sit se pikku juttu mikä niil roikkuu housuissa. Se avainketju. Se on tosi kätevä, monellako naisella ootte nähny semmosta :)


Noniin, että semmosia. Avasiko yhtään mua? (No nyt se on auki ja nyt se on kiinni) Sit olis vielä joku tämmöi haaste tähän loppuun:


Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 Asiaa minusta

 1. Puren kynsiäni, enkä saa lopetettua sitä millään. Ainoa tapa saada kynsien olla, on pitää rakennekynsiä.
 2. Olen äiti ja tekisin lapseni puolesta mitä vain.
 3. Olen kissaihminen ja se kyllä näkyy. Rakastan eläimiä ja kutsumukseni on pienestä asti ollut työskennellä niiden parissa.
 4. Tykkään katsella elokuvia ja jään helposti koukkuun TV-sarjoihin. En kuuntele musiikkia juuri lainkaan, vaikka pidänkin musiikista. En voi sietää sitä, kun joku huudattaa musiikkia.
 5. Olen tosi kilpailuhenkinen ja voittaminen on ihan paras fiilis! (Tässä Ipana tulee kyllä valitettavasti minuun)
 6. Olen nainen, luullakseni. Edellämainitut tippaleipäaivot, synnytys ja tissit on vienyt mut tähän olettamukseen.
 7. Tykkään laulaa karaokea ja laulan aina joskus suihkussa, osittain siksi, ettei kissani kuvittele minun valuneen viemäriin. Jokainen saa päättää olenko hyvä, huono vai hyvin huono.
 8. Minulla on vahvat mielipiteet ja kerron ne mielelläni. kysyttiinpä tai ei. En yleensä lähde väittelemään jos en tiedä olevani oikeassa. Mielipide-erot on eria asia.
 9. Minulla on oma auto. Ja ajokortti. Ihan oikeasti!
 10. Tykkään ostella tavaroita, mutta inhoon shoppailua. Jos joku riepu on pakko ostaa, katson mitä mallinukkien päällä on ja sovitan sitä jos ei sovi niin daaam.
 11. Voisin mainita myös jotain nukkumiskäyttäytymisestäni. Puhun siis unissani. Usein ja kovaa. Yleensä en muista tilannetta aamulla. Puren potkin, lyön ja huudankin välillä, olen myös kävellyt unissani. Lisäksi lähentelen, takerrun, varastan peiton ja tyynyn ja kuorsaan kovaa ja aina. Tämän myös Ipana on perinyt multa. Siis sen kuorsaamisen.

Vastaukset kysymyksiin

1. Missä hahmossa mörkö tulisi ulos kaapista Harry Potter -maailmassa (eli pahin pelkosi)?
Käsittelin aikaisemmin fobioitani, ne löytyvät täältä. Tähän vastaisin ehdottomasti joko hammaslääkäri tai nukke.

2. Mitä näkisit kun katsoisit Iseeviot-peiliin (suurin toiveesi)?
Itseni hääpuvussa

3. Minkä yliluonnollisen kyvyn haluaisit omata?
Telekinesia vois olla ihan siisti myös, mutta ehdottomasti kyky puhua ja ymmärtää kaikkien eläinten kieltä

4. Mitkä kolme toivomusta esittäisit hengelle? (Ei saa pyytää lisää toivomuksia.)
Ipanan terveyden
Rikkaan ihanan miehen
Unelmieni työpaikan

5. Oletko taikauskoinen?
No enpä juuri. Ehkä vähän. Jotain siltä väliltä.

6. Jos saisit elää minkä tahansa fiktiivisen hahmon elämää, niin kenen elämää eläisit ja kuinka kauan?
Karvisen elämää aina :D

7. Jos (kun?) kirjoittaisit kirjaa, keskittyisitkö eniten kuvailemaan henkilöiden välisiä keskusteluja, ympäristöä vai päähenkilön ajatusmaailmaa?
Ehkä tapahtumia, joten keskusteluja

8. Mikä on suosikki elokuvakategoriasi?

Fantasia

9. Parhaat tv-sarjat?

Olipa kerran
Rillit huurussa
Game of thrones
Pushin Daisies
Asunto 23
Kolme miestä ja tyttö
Chuck
Serranon perhe
Putous
O.C
Grimm
ja kymmenen muuta...
(ja kyllä, täytyy myöntää myös Salkkarit....)

10. Luettele muutama suosikkielokuvasi.
Eragon
Tiikeriveljekset
Tähtisumua
Fast & furious
Lumikki ja metsästäjä

11. Jos voittaisit 10.000€, mitä tekisit rahoilla?
Laittaisin ehkä osan aspitilille, lähtisin ehkä reissuun, tai käyttäsin harkiten. Vaikea sanoa, kun kymppitonnilla ei taloakaan saa, mutta on se silti paljon rahaa.


Minun kysymykseni

1. Missä kuvittelet itsesi 10 vuoden kuluttua?
2. Mihin haluaisit matkustaa?
3. Elämäsi paras hetki/hetket?
4. Jos voisit, haluaisitko palata ajassa takaisinpäin muuttamaan jotakin hetkeä?
5. Jos sinulle myönnettäisiin palkinto, mistä hyvästä se tulisi?
6. Omituisin tapasi?
7. Jos saisit 10000€ hyväntekeväisyyteen, mihin kohteesen lahjoittaisit?
8. Mikä eläin olisit tai minkä haluaisit omistaa?
9. Jos voisit saada mitä vain, mitä se olisi?
10. Jos saisit 3kk elinaikaa, miten käyttäisit ajan?
11. Jos olisit elokuvassa, millainen olisi hahmosi?

Että sellaisia. Täytyy miettiä kenet haastan tähän....

Hmm... Näillä blogeilla saattaa olla varmasti enemmän lukijoita kun mitä tehtäväannossa, mutta tässä suoraan lukulistaltani. Poissuljettuna Project Mama, koska luin jostain hänen kirjoituksestaan, että hänet oli haastettu vastaavasti, eikä hän vastaa haasteisiin. Jään innolla odottamaan, vastaavatko haastetut kahvikutsuuni.Siinä on 11. Laskin poissuljetun mukaan, haittakse? :D

Kuvat: Tee ja haamu googlen kuvahausta muokattu ja raapimapuu ja chillanhäkki meidän omia.

2 kommenttia:

 1. Ihanat kissaverhot. <3 Nauroin tuolle "miehen paras ominaisuus" kohdalle. :D Mäkin tykkään miehen "avainketjusta". :P Sama juttu mulla; jos tilaan jostain jotain, niin tilaan kyllä yleensä paljon kerralla. Osittain ehkä postikulujenkin takia ja siksi koska oikeasti aika harvoin tilaan.

  VastaaPoista
 2. Mun suihkuverhot on kanssa kissa-aiheiset. Ne on kyllä ihan prismasta, mut nuo tuossa olkkarissa on kirppislöytö. Pitäisi saada vielä yksi harmaa verho väliin. nuo on ihan eripituiset, toinen verho on osalta matkaa kaksin kerroin, mutta rakastuin niihin ensisilmäyksellä.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, rustaa jotaki!