maanantai 24. helmikuuta 2014

Mulla olis yksi toive, yksi pieni pyyntö vaan...Tai se olis pikemminkin sellainen ehdotus. Mietin pitäskö tehdä sen puolelta ihan lakialoite..

Se koskee verorahojen käyttöä. Mulla olis kaikkia hyödyttävä, varsin kehityskelpoinen idea/ratkaisu. Me kaikki veronmaksajathan maksamme veroja. Se pari miljardia verorahoista, mikä menee tällä hetkellä kansanedustajien torkkupeittoihin, puhelinlaskuihin ja huoriin muuhun jonninjoutavaan, voitaisiin sijoittaa perustamalla middle-of-nowhere kylä grillipoliiseille, uimahallipoliiseille, parkkipaikkapoliiseille, hankalille naapureille ja muillekkin kusipäille yhtä mukaville ihmisille. Sitten jos nipistetään vielä kunnanjohtajien uhkapeli ja viina virkistyskassasta, voidaan viereen perustaa naapurikylä kukkahattutädeille, tapakasvattajille ja mielivaltaisille sossuille.

Jotta tämä ratkaisu palvelisi kaikkia, se voisi samana toimia rangaistuslaitoksena esim. tällaisille julkisuudessakin vastikään olleille huumepoliiseille, että he saisivat komennuksen sinne ottamaan vastaan ja käsittelemään ja raportoimaan naapurikiistoja, syytteitä ja valituksia. Siellä nämä "herttaiset" ihmiset saisivat sitten keskenään jatkaa rakkainta harrastustaan saman henkisten kanssa ja me muut saatais meidän oma happily ever after.
Kyllä se yhteiskunta voisi pyöriä sillä tavalla.
Kuva: Google-haku

Jos kansanedustajat kuitenkaan eivät ole valmiita luopumaan torkkupeitoistaan yhteisen hyvän vuoksi, niin kerättäiskö edes kolehti? Pliis...

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä. :) En tajua miten jotkut jaksaa sekaantua muiden asioihin ja/tai nillittää turhasta... Just tänään Mies kertoi mulle, miten eräs Kokoomuksen edustaja piti itse 7 viikon joulu/talviloman ja sitten ehdotti, että eläkeikää pitää nostaa ym ja pitää kansa työssä kiinni. :D ahahahaa, sanon vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, lisäksi nää toisten asioihin sekaantujat ja varsinkin hankalat naapurit jaksaa aina yllättää. Mäkin oon meidän grillipoliisista aatellu, et joutuskohan se muuttaa, jos anoisin lähestymiskieltoa? Ku eikse oo ettei se saa tulla onkse joku 25m päähän musta? En vaan ymmärrä mikä ihmiset ajaa mitä hulluimpaan käyttäytymiseen. Meidän grillipoliisi nyt ei oo mitää muuta kun kusipää ja ei tee muuta kun käyttäytyy kuin kusipää, (paljon kyllä sanoja, mutta ei se tekoihin oo ryhtyny) mutta kälyn naapuri se vasta heitännänhullu onki. Huhhuh. Sen puolentoista vuoden tempauksista sais varmaan kirjan...

      Poista

Kiva kun kävit, rustaa jotaki!