keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Karkkihammas

Project maman blogista löytyi tällainen karkkihaaste, minkä ajattelin olevan itselleni haaste, koska en juuri syö karkkia.

Ideana siis Topittaa kymmenen mässyä, jota tulee syötyä. Top 3 oli helppo, mutta muita täyty vähän miettiä. Ykkönen ja kakkonen on nykyään aika samoilla lähtöviivoilla.

1. Pantterit

Näitä olen rakastanut ihan aina. Ostan pussin ainaa yleensä reissusta tai laivalta ja sitten varjelen sitä kaapissa, niin ettei kukaan saa koskea kun ne on MUN karkkeja ja säästelen, että niitä sitten on. Ne vaan on parhaita.

2. Panda POP:it, fudge ja jelly
Nämä ovat varsin uusi tuttavuus. Olen ihan koukussa, täytyy myöntää


3. Kirpeät omenaremmit

Vesi herahtaa kielelle kun edes ajattelen. mmmmm omnomnomnom. Se kirpeä, raikas maku, harmi ettei näitä saa niin helpolla ko ennenvanhaan

4. Eminemit 

Ja sit ne smartiesit vai mitä ne on mitä on niis prinsessatuubeissa aina taxfreessä. Ostan aina itelleni kaksi yhden ja Ipanalle yhden...

5. Pätkis

Niihin vaa tulee himo. Joskus. Ne pussit on hyviä, tosin en saa sellasta kokonaan kyllä tuhottua.

6. Hedelmäkarkit

Ässämixin hedelmät ja ne nooan arkin eläimet ja tuttifruttiaskit yms.

7. Neekerin suukot

Varsinkin mansikat. Ne on vaan hjyviä, muttei niitäkään kärsi montaa syyä.

8. Joulusuklaakonvehdit

Näitä oottaa koko vuoden, mutta sitten niihin kyllästyy kyllä nopeasti, paitsi tämän vuoden erikoistuote fazerin joulumaustesuklaakonvehdit. Niitä olis pitäny ostaa koko vuodelle.

9. Angry birds pussin oranssit

Sama juttu muumi-pussin kanssa. Miks niitä on pussissa aina vaan joku kolme? Niistä tulee Ipanan kaa aina riitaa. Kun mun mielest mä voisin syyä ne kolme sieltä kun se tykkää niistä muistakin...

10. Pääsiäispatukat

Otetaan nyt tähän pääsiäisen kunniaksi enkeli patukat ja tipupatukat mitä saa virpomislahjaksi. Röllimunat oli kanssa positiivinen yllätys.

Tämä osoittautui yllättävän vaikeaksi, koska en siis syö juuri karkkia. Suolapähkinät sen sijaan ovat paheeni ja jäätelökin on hyvää, mut en varsinaisesti oo makean ystävä. Täydennän jos jotakin tulee mieleen. Mennään samoilla kun Katja, eli tehköön ken tahtoo :)


Kuvat: Google-kuvahaku

2 kommenttia:

  1. Miehen kanssa tykätään myös noista nauhoista, myös mansikka ja kolanauhoista, mutta ne on parempia kovina! Täytyy aina odottaa, että ne jähmettyy, ennen kun syödään. ;P Pätkikset on herkkua, joulukonvehdeista paras on Fazermint, jota saa kyllä ympäri vuoden. :) Syön melkein joka päivä karkkia, mutta hyvin vähän kerrallaan, tulee helposti huono olo. Sain mieheltä joululahjaksi ison laatikollisen ufoja, ne on ehkä lemppareita hedelmäkerkeista. Niin ja Rotan rykäisyt, vaikken muuten tykkääkään salmiakista. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla tulee joskus himo ja usein tekis mieli napostella jotain mut ei karkinsyönti oo oikee mun feivourittiä

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, rustaa jotaki!