keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Rikkaruohoja..

Ipana kärttää lahkeessa, "äiti koska me istutetaan ne rikkaruohot?!". "Kohta"- on vakiovastaukseni ilmeisesti aivan kaikkeen, kun tällä kertaa se sai aikaan justiinamaisen ilmeen ja vastauksen "kohta on jo mennyt". No päätin, että istutetaan nyt sitten, onhan sitä jo siirretty. Meillä istutetaan aina kissanruohoa, että jos siitä sitten jotain iloa noille kateille olis vaikka pääsiäisen jälkeen. Meillä ei pukeuduta noidaksi vaikka musta kissa onkin ennestään.

Tänä vuonna virpomaan lähdetään jokseenkin myöhään, kun itse miellän pääsiäisen maaliskuun tienoille. Ipana on perinteisesti pukeutunut aina kissaksi, koska ollaan kissaihmisiä, mutta viime vuonna repäistiin ja Ipanasta tehtiin msailman söpöin pääsiäiskana. Tiiä sitte mitä tänä vuonna keksitään :)

Mutta takaisin niihin rai rikkaruohoihin..
Yritin kaivaa krääsäkaapistani niiden istutusastioita (minulla PITÄISI olla iso ja pieni, vartavasten siihen ostettu), samalla kun puolet kaapissa olevista tavaroista putoaa lattialle, samalla miettien, että viime vuonna olin ihan samassa tilanteessa ja päädyin istuttamaan kissojen lomavesiastiaan (joka on oikeasti vihannesten leikkuuastia) ruohot. Sitten kuukausia myöhemmin löysin ko. astiat, mutta en muista heitinkö kiukuspäissäni roskiin, vai siirsinkö "parempaan" talteen tätä päivää ajatellen. Luultavasti jälkimmäistä. Joka tapauksessa, eihän mun hermot kauaa kärsiny etsiä, kun toinen vielä odottaa innoissaan vieressä, joten kaivoin kippokaapista kaks astiaa ja oli ihan helvetin kökön hyvä. Samalla rukoilin mielessäni, että mulla on vielä sitä multaa, tosin pihalla on pinossa 100kg nurmikkomultaa, joten hätätapauksessa olis kait sitä sieltäkin saanu. Kuvassa oikealla lohdutusta äitille jos mitään ei kasva.
(Tätä kirjoittaessa kuulin kuinka lisää tavaraa tuli alas kaapista)
Sininen on Ipanan ko on sen lempiväri...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, rustaa jotaki!